ADANA / ÇUKUROVA - Adana Ticaret Odası 125. Yıl Anaokulu

Adana Ticaret Odası 125. Yıl Anaokulu

Adres
YURT MAH. 71447 SK. ADANA TICARET ODASI 125. YIL ILKOKULU BLOK NO: 4 ÇUKUROVA / ADANA
Vizyon
Öğrencilerimizin; kendine güvenen, ideallerini gerçekleştirmeye istekli, toplum içinde başkalarının hak ve özgürlüklerine saygı duyan birey olmalarını sağlamak. Her çocuğun içindeki yaratıcı, çok yönlü, haklarını koruyabilen, güven, hoşgörü ve sevginin hakim olduğu bir ortam yaratmak. Eğitim – Öğretim etkinliklerinde çağdaş, teknolojinin getirdiği tüm olanakların kullanıldığı bir ortamı öğrencilerimizin hizmetine sunmak. Okulumuzu; öğrencileri, öğretmenleri ve velileri ile çevrede örnek gösterebilecek ve gurur duyacak bir kurum haline getirmek. Öğrencilerimizin istek ve ihtiyaçlarını en kısa sürede gidererek, onları başarıya götüren yolda motive edip, umut ve güveni aşılayarak hedeflerine emin adımlarla gitmelerini sağlamak. Çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteğini ve yeteneğini kazandırmak.
Öğretim Şekli :